Läser just nu... "B.O.D.Y"
Hallåååååå!!!!!

Ska gå på studentskiva idag, men hinner fortfarande skriva in ett snabbt litet inlägg innan jag ska "fixa" till mig lite med smink och sånt. Läser just nu "B.O.D.Y" skriven av Ao Mimori. Här har vi mycket drama och kärlek, med en väldig spännande handling. Längtar tills nästa kapitel kommer ut! Ett måste att läsa!!!!


Handling:

Sakura har på senaste tiden blivit allt mer intresserad utav sin bänkgranne Fuji Ryuunosuke, men när hon får reda på sanningen om hans riktiga personlighet och vad han egentligen jobbar med på fritiden, börjar hon genast att ogilla honom. Då säger han plötsligt att han ska ändra på den saken! Aldrig i livet, tänker Sakura, men kan hon verkligen stå emot honom???? 


Klicka HÄR för att läsa serien.


B.O.D.Y. 1 - Page 44


B.O.D.Y. 1 - Page 48
MVH Vizoo


Svar till Eric

Eric:

Vad kul att det finns fler som bloggar om manga på svenska!

Att Haruna ser Masaru som en apa påminde mig lite om "Iguana Girl" ur antologin A Drunken Dream and Other Stories. Visste du förresten att "Saru" är japanska för apa?

Ville också ge dig ett tips, och hoppas verkligen du inte känner att jag lägger mig i, men det stavas recension, inte recention.

Ha en trevlig dag och fortsätt blogga!


Svar:

Tjenare Eric!

Trevligt att höra ifrån dig, kul att höra att det finns killar som också gillar manga. Ska kolla in serierna du nämde och följa ditt tips i framtiden. Hade verkligen ingen anning om att jag stavade fel, hahaha, men sånt händer.

Ha det bäst! :)  


MVH Vizoo

"Monkey High!" Manga Recention Nr.62
Titel: Monkey High
Författare & Artist: Akira Shouko
Kapitel: 31 Stycken
Kategori: Romantik, Shoujo, School Life, Komedi
Länk: Klicka HÄR för att läsa
Mitt betyg: 5 av 5 Stjärnor


Handling:

Efter hennes pappas stora skandal som politiker, tvingas Haruna tillslut att byta skola. Där möter hon den glada killen Masaru som beter sig som en liten apa i hennes ögon. Trots deras stora olikheter dras dom till varandra, men hur länge kan deras kärlek verkligen hålla?


Min Recention:

Älskar den här serien! Haruna och Masaru är så gulliga ihop, man kan inte få nog. Älskar karaktärerna och handlingen, ja den var superbra helt enkelt. Ett måste att läsa!

 
MVH Vizoo


Svar på Fråga...

Mickis Frågar:

Hej hej ^^ Jag undrar om du kan skriva upp några bra anime serier, dom får helst ha med lite romantik ;D


Svar:


Hej Mickis! Här kommer några romantiska anime serier:


* Ef - a tale of memories/melodies, Klicka HÄR för att läsa mer...
* Toradora! Klicka HÄR för att läsa mer..
* Itazura Na Kiss, Klicka HÄR för att läsa mer...
* Summer Wars, Klicka HÄR för att läsa mer..
* Kyou, Koi wo Hajimemasu, Klicka HÄR för att läsa mer...

MVH Vizoo


Läser just nu... "Tokyo ESP"
Hej alla glada läsare!

Just nu läser jag "Tokyo ESP" skriven av Segawa Hajime, en ny favoritserie! Här har vi mycket action och muterade superkrafter serverat på ett silverfat, något som jag älskar!!!! Ett måste att läsa!


Handling: 

Rinka var en någorlunda normal tjej, dock väldigt fattig med endast sin pappa till familj som lärt henne alla möjliga kampsporter som finns till självförsvar. En dag ser hon en flygande pingvin och gyllene fiskar som simmar uppe i himlen. Först verkar det som endast hon kan se dom, men en kille från hennes skola visar sig vara hennes medvittne. Nästa morgon, vaknar hon upp med den konstiga kraften att kunna gå igenom väggar och falla ner genom golvet i hennes lägenhet. Vad har hänt med henne? Är hon fortfarande människa? Kan killen från hennes skola ha svaren på hennes frågor?


Klicka HÄR för att läsa serien. 

MVH Vizoo


Top 15 K-pop & J-pop
MVH Vizoo


"Touch Blue" Manga Recention Nr.61
Titel:
Touch Blue
Författare & Artist: Kujou Aoi
Kapitel: 5 Stycken
Kategori: Drama, Romantik, Yaoi (Manlig Kärlek)
Länk: Klicka HÄR för att läsa
Mitt betyg: 3 av 5 Stjärnor


Hanling:

Junya har fortfarnade kvar näsduken som han fick av Kyouichi vid deras första möte. När de möts igen har de blivit styvsyskon, men kommer Kyouichi verkligen ihåg Junya efter en sådan lång tid? Tiden går och känslorna växer, vad kommer hända mellan dessa styvsyskon?


Min Recention: 

Jag gillar karaktärerna, men jag tycker inte riktigt att handligen och manusets uppbyggnad håller hela vägen. Hade önskat kunnat fått sett mer istället för att vi ska hoppa frammåt i tiden så snabbt.MVH Vizoo 

Japan Fashion!

(Ni kan köpa kläderna på den HÄR sidan)


MVH Vizoo


Svar på Fråga...

WickedOscar Frågar:

Hur mycket crazymangafreak är du?
Hur många serier har du sett?
(jag har sett runt 40 st)
Hurmånga manga böcker har du i bokhyllan?
(jag har 160 manga böcker i bokhyllan)
Tack för dina svar!
Om jag får ett svar......;P


Svar:

Hej Oscar! Jag är ett väldigt stort crazymangafreak, funderar till och med att börja jobba i en bokhandel som säljer nästan enbart manga, men det är ju svårt att få jobb så vi får se.

Hur många serier har jag sett? Oj, många! Började se anime när jag var runt 13 år gammal och har inte kunnat slutat sen dess, så har tappat räkningen, men det är absolut mer än 100 st skulle jag chansa på. ;P 

Hur många manga böcker har jag i bokhyllan? Nästan inga faktiskt, läser alltid manga genom internet. Och tur det för annars skulle jag nog inte ha någon plats att bo i mitt rum. 

Tack för dina frågor, älskar att kunna ge svar! ;PMVH Vizoo
  

Anime Bilder - Blaaaaandat
 
MVH Vizoo


Japan Fashion!


(Ni kan köpa kläderna på den HÄR sidan)Woc0


1oe5


Aras


60i1


MVH Vizoo


"Gantz" - Live Music Video
Love Gantz! Snart kommer Gantz Live Movie Part 2 ut, längtar!

Läs mer om Gantz HÄR.


MVH Vizoo


Ny Header!
Nu har jag skaffat en ny header till bloggen!
Vad tyckts?


MVH Vizoo


Svar på fråga...

Mk Frågar: 
tack så mycket för ditt svar. Jag antar att du har rätt, snart kommer sommaren och då kommer jag säkert ha tid på mig att träna mer och komma på nya ideer. Men det är riktigt svårt att hitta på någoting som inte finns för om man kollar på alla manga böcker osv så har dem alltid någoting speciellt hur ska man då göra, hur ska man göra eller rita nåt som inte blir samma som någon annans manga?

MVH Mk

Svar:

Hej hej!
Hur man ska hitta sin egna skriv/tecknarstil är svårt, men inte omöjligt. Ett tips för att ta första steget dit är att fundera över på vilket sätt du skulle vilja berätta din manga. Se bilderna i huvudet som i en film och skriv sedan ner känslorna du vill att läsaren ska få när de läser den. Till exempel om du vill förmedla en dyster känsla är bilden oftast mörkare än en bild som ska ge ifrån sig en glad känsla. Denna insperation kan du få genom att läsa manga som tillhör olika kategorier, försök sedan räkna ut vad skillnaden i tecknandet och berättandet är.

Hur kan man rita utan att kopiera någon annans stil? Ja du, personligen så tycker jag det är en bra träning att göra just det när man är nybörjare. Efter en tid kommer du snart att känna: Aha, den här stilen passar mig, men kanske också den här. Och vips så kan du skapa din egna stil genom att använda dig utav den insperationen du har samlat. Jag säger alltid att insperation är grunden till allt skapande. Och för att få insperation, måste du vara påläst. Med det menar jag, att läsa mycket manga, göra mindmaps över dina berättelser och fundera över vad som krävs i en bild för att förmedla just den känslan som du vill få fram i ditt tecknande.

Hoppas att jag kunde vara till hjälp ännu en gång.
MVH Vizoo


Anime Bilder - Skolavslutning

anime graduation
MVH Vizoo


Dagens Japan Bild - Himeji

photo of Himeji Castle in Japan


En gång i tiden fanns det över 5000 slott i Japan, men idag finns det endast 50 stycken kvar. Ett utav dom är Himeji, ett slott som ni kanske har sätt som ninjaskola i James Bond-filmen "You Only Live twice". Slottet dyker också upp i filmen "The Last Samurai" m.m.

(Hittade bilden på den HÄR sidan)


MVH Vizoo


AMV- Tack för tipset Anna!
Sång:

Down by Jason Walker

Anime:

5 centimeters per second


Tack för tipset Anna!
Älskar den här AMV, så vacker att man nästan börjar gråta.MVH Vizoo


"Kare Kano" Manga Recention Nr.60Titel: Kare Kano
Författare & Artist: Tsuda Masami
Kapitel: 99 Stycken
Kategori: Komedi, Drama, Josei, Romantik, School Life, Shoujo, Slice of Life, Psykisk
Länk: Klicka HÄR för att läsa
Mitt Betyg: 5 av 5 Stjärnor


Handling:

Yukino Miyazawa är den perfekta topp studenten. Hon är vacker, snäll, men denna personlighet är endast en mask hon bär för att få uppmärksamhet. När hon börjar High School möter hon sin manliga motsvarighet: Soichiro Arima. Han är snygg, artig och ett geni. Ända sedan han snodde Yukinos första plats har hon hatat honom. Något hon inte hade förväntade sig dock var att han skulle förklara sin kärlek till henne! Men saker och ting skulle bara bli värre, Soichiro Arima upptäcker en dag av hennes hemlighet och hotar nu med att avslöja hennes riktiga "jag" för alla om hon inte blir hans slav! Hur ska Yukino ta sig ur den här knipan? 


Min Recention: 

Jag skulle vara en idiot om jag sa att den här serien inte var ett mästerverk. Det här är en drama som jag lätt skulle kunna se bli en långfilm och bli nominerad till en Oscar. Man får verkligen lära känna karaktärerna i den här serien och förstå deras smärta. Den "röda tråden" har en smidighet som ingen annan och sprider verkligen ut en egen känsla i sig. Detta är ett måste att läsa!

MVH Vizoo


Japan klipp - Fiolspelande robot
Ett roligt klipp från Japan som jag hittade nyss. Undrar hur framtiden kommer att se ut, kanske vi aldrig kommer att behöva jobba mer? Vilken lyx det skulle vara om vi hade robotar som gjorde jobbet åt oss. Semester livet ut, det skulle vara skönt.


MVH Vizoo


Anime - SoundtracksSoundtrack song:

Snowly Star

Anime:

Ef ~ A Tale of Memories
Soundtrack song:

Ending song- Ichiban no Takaramono by Karuta

Anime:

Angel BeatsSoundtrack song:

Unjust Life

Anime:

Angel Beats
Soundtrack song:

Tori No Uta by Lia

Anime:

Air


MVH Vizoo


Läser just nu... "Ao No Exorcist"
Hej alla läsare! Här är min nya favoritserie just nu! "Ao No Exorcist" skriven av Katou Kazue. Kunde inte sluta läsa efter första sidan och väntar nu mycket otåligt på att nästa kapitel ska komma ut! Är dock nu överlycklig över att upptäcka att den här mangan även har gjorts till anime! Ska börja se den nu, så läs manga ni också och se sedan animen ni också! Ett måste!!!! 


Handling:

Rin har alltid känt sig annorlunda, men att han skulle vara satans son kom verkligen som en överraskning! Han har växt upp utan att känna till detta och nu när hans demonkrafter har vaknat till liv, vill hans biologiska far ta honom till sin användning. Hans adoptivfar har dock en annan plan, en exorist som har bestämt sig för att beskydda honom. Men kan omvärlden verkligen acceptera satans son?


Klicka HÄR för att läsa mangan. 

Klicka HÄR för att se animen.  

MVH Vizoo


Svar på fråga...

Fråga: Mk: 
Hej igen.
Tack för ditt svar, vi tjejer får nu hålla tummarna på att den kommer så snabbt så möjligt.
Du och din blogg insprierar mig mycket. Jag skulle vilja ställa en fråga. Jag har alltid gillat manga/anime, Något som jag inte kan ignonera. Det har lett till att jag själv började rita manga när jag var ca 14/15. Men pga skolan då & nu har min ritning minskats, just nu känner jag att jag vill ge upp eftersom jag tycker att jag ritar riktigt dåligt nu... Jag funderade oxå på att göra en egen bok hahah dumt eller hur? Jag vet att jag är en okänd person för dig men jag vill endå höra din åsikt. eftersom vi båda verka gilla manga/anime lika mycket. Så tycker du att jag borde forsätta kämpa med min ritning trots att jag har lite tid och börjat rita dåligt?

Ber om ursäkt för en sån här lång text hoppas du orkar läsa :)

MVH Mk


Svar:


Hej igen mk!

Jag har också försökt rita manga på min fridtid precis som du, men jag kan inte direkt heller säga att jag har talang för det. (Ännu) Det kallas dåligt självförtroende, något som vi båda måste jobba på. Vi måste fortsätta träna! Varför ska man sluta rita? Vi ritar för att vi tycker det är roligt och ett mål som ditt ser jag som någonting mycket posetivt. Det är ingen dum idé att göra en egen bok, min egna dröm är att bli författare i framtiden.

Jag har skrivigt i många år, men ännu har jag inte lyckats skriva klart en ända bok. Det längsta jag har kommit är endast cirka 5-6 kapitel. Varför? För att när det gäller att skriva för mig är jag en stor perfektionist. Kanske är det samma sak för dig när det gäller ditt tecknande? Ett stort tips är att inte försöka jämnföra sig med andra som ritar, det är ett stort misstag som jag har gjort många gånger. Det gör en bara ännu mer osäker, men tänk dig då istället; Vi är nybörjare på att rita. Dom som har lyckats att publicera manga serier har ritat längre än oss. Och om det skulle finnas något undantag, så kul för den personen. Vi alla kan inte vara en Morzart, om du förstår vad jag menar. Så fortsätt öva med att rita och ge inte upp om ditt mål att göra en egen bok. Vem vet, i framtiden kanske vi båda ser varandras böcker stå på hyllan i bokhandeln? 

Hoppas att jag kunde vara till din hjälp. 
MVH Vizoo


Svar på fråga..

Totte om Japanesse Music!:
Hej! Jag älskar Utada Hikaru och Final Distance är min favoritlåte med henne!
Jag har undrat jätte länge hur man lägger in videoklipp i sin blogg.
Skulle bli väldigt tacksam för svar!

Ps. I Love Your Blog!


Svar:

Hej! Hur man lägger upp videoklipp förklarar jag gärna. Du börjar med att gå in på youtube och trycker fram den låten eller klippet du vill titta på. Under "videoboxen/rutan" ska du trycka på "dela" efter det ska du trycka på "bädda in". Då kommer det en liten "ruta" fram med en html-kod. Markera allt och kopiera! 
Sedan går du in på den blogg, skapar ett inlägg. I högra nedersta hörnet kan du se en blå text där det står "Ändra redigerare", klicka på den och klistra in den koden du nyss kopierat. För att komma tillbaka till den vanliga "nytt inlägg rutan" klickar du ännu en gång på "Ändra redigerare". Nu ligger din video i ditt inlägg och kan läggas ut på din blogg. 
Kul att du gillar bloggen förresten, här kommer en annan låt med Utada Hikaru som har fastnat i huvudet. Hoppas att du gillar den också!  
Sång:

Come back to me by Utada HikaruMVH Vizoo


Japanesse Music!Sång:

Final Distance by Utada Hikaru
Sång:

Arigatou by BON´z

Anime:

Kyou Kara Maoh!
Sång:

Kanashimi wo Yasashisa Ni by Little by Little

Anime:

Naruto


MVH Vizoo


Dagens Japan Bild - Sverige & Japan i mitt hjärta

Japan-Sverige Olja 2007 (50x70cm) Beställning gåva till Japan


En oljmålning där man har mixat ihop Svergies kultur tillsammans med Japans.
En perfekt beskrivning av hur mitt hjärta ser ut inuti. 
Hittade bilden på den HÄR webbsidan för dom som är intresserad av konst.  


MVH Vizoo


Svar på fråga...

Fråga - Anonym:

Hej! jag undrar vad din favorit kategori inom manga/ anime är? kan du rekommendera en inom den kategorin som är väldigt bra? kram ^^


Svar:

Hej hej! Jag har en väldigt blandad smak när det gäller både manga/anime, men om jag skulle välja min absolut favorit kategori skulle det nog bli shoujo (kategori riktad till tjejer). Här är fem stycken utav mina favoritserier inom den kategorin! 

* Kare First Love, Klicka HÄR för att läsa mer om serien. - Shoujo 
* High School Debut, Klicka HÄR för att läsa mer om serien. - Shoujo
* Black Bird,
Klicka HÄR för att läsa mer om serien. - Shoujo
Kiss/Hug, Klicka HÄR för att läsa mer om serien. - Shoujo
* Koi suru one fourth
, Klicka HÄR för att läsa mer om serien - Shoujo
MVH Vizoo


Dagens Japan Bild - Shintotempel
I Japan, shintoismens hemland, finns omkring cirka 100 000 shintotempel.

Klicka HÄR för att läsa mer om shintotempel.

Klicka HÄR för att läsa mer om Japans ursprungsreligion, Shintoismen.MVH Vizoo


Svar på fråga...

Fråga: om Läser just nu... "Shinobi Life" 

Mk:
Hej.
Jag undrar om du vet när den nya delen kommer komma ut. Jag läser också den här och längtar tills den nya ska komma :D


Svar:


Hej Mk! Jag vet tyvärr inte när nästa kapitel kommer ut, men vanligtvis kommer det oftast ett nytt kapitel antingen en gång i veckan (oftast Torsdagar har jag lärt mig) eller en gång i månaden. Det finns också serier som endast släpper ut vart tredje månad eller ännu längre tid emellan. Låt oss hoppas att så är inte fallet, för jag längtar väldigt otåligt på den här mycket spännande fortsättningen ska komma. MVH Vizoo 

Läser just nu... "Shinobi Life"
Hej alla glada läsare!


Just nu läser jag mangan "Shinobi Life" skriven av Konami Shouko. En utav mina många favoriter just nu, ett måste att läsa!!! Den här serien är så spännande och romantiskt att jag nästan dör, längtar till att nästa kapitel ska komma ut! Här finns allt; action, fantasy, komedi, drama, romantik, Tragedi! Den här författaren har lyckats skriva en manga med alla dessa kategorier, något som jag trodde var omöjligt, men den här mangan har bevisat att det går om författaren är tillräckligt begåvad. 


Klicka HÄR för att läsa serien. 


Handling: 

För många, många år sedan levde ninjan Kagetora som ängnade sitt liv åt att beskydda prinsessan Beni (Beni-Hime), men en dag så blev de attackerade och Kagetora kastades i en sjö och sjönk till botten där det visade sig ligga en portal till framtiden! I framtiden möter han en flicka som både ser ut som Beni-Hime och har samma namn som henne. Framtidens Beni är dottern till en mycket rik man och blir ständigt kidnappad, men frukta inte för nu har Kagetora kommigt för att beskydda henne! Men kan han verlkligen stanna vid hennes sida för alltid?


MVH Vizoo


Bilder - How to draw manga
MVH Vizoo


maNga - We Could Be the Same

Tjenare alla glada läsare!
Var ute på youtube och sökte lite efter några nya manga/anime klipp, då dök den här låten upp.
Någon som kommer ihåg låten ifrån Eurovision för nått år sedan?
Tyckte det var lite roligt att gruppen heter "maNga". 
Vad tycker ni alla crazymangafreaks, är låten godkänd?
 Sång:

We Could Be The Same
by maNgaMVH Vizoo


Svar till SB

SB:

tjena ville bara tipsa dig om clannad och clannad after storys vilket inte direkt är inom min favorit gener men måste säga att det är en av dom bästa animes som gjorts genom tiderna vet inte om du har sätt dom för jag hittade nyss din blogg och har börja läsa lite. jag hoppas du tar en titt på den serien för det är ända gången jag har gråtit till en film / anime på flera år
mvh sb


Svar:

Tjena SB, självklart har jag sett clannad! Grät floder när jag såg serien och tycker också den är grym. Dock föredrar jag ett lite mer "Happy Ending" så att jag slipper gråta så mycket, men visst är det ett gott tecken på ett mästerverk när en film påverkar en så pass mycket att man börjar gråta. Har även sett clannad after story, grät till den med som en gris. "The ugly cry" hahaha, Kul att du har börjat läsa bloggen, hoppas du fortsätter med det i framtiden också.

MVH Vizoo


"School Days" Anime Recention Nr.11Titel: School Days
Regissör: Kaitaro Motonaga
Musik: Kaoru Okubo
Anime Studio: TNK
Kategori: Komedi, Drama, Skräck, Romantik, Slice of Life, ecchi (Naket), Tragedi, School Life
Avsnitt: 12 Stycken + 2 OVA
Se Avsnitt: Klicka HÄR för att se serien. 
Läs Mangan: Klicka HÄR för att läsa mangan.
Mitt Betyg: 1 av 5 Stjärnor


Handling: 

Makoto Ito åker tåg varje dag och snart blir han kär i en tjej som åker på samma tåg. Otur nog vet hon knappt om att han ens lever i samma värld fast de går i samma skola. Till hjälp för att lära känna henne har han sin vän  Sekai att tacka för, men hon är i hemlighet kär i honom. 

Min Recention: 

Den här serien blev rekomenderad utav en av er läsare. Tyvärr måste jag säga att den här animen inte hörde till min smak. Detta är ett tragisk triangeldrama med ett utav de sämsta sluten jag har sett på länge! Jag mådde illa efter att ha sett det sista avsnittet och förstår inte hur författaren till detta verk tänkte när han blandade in så här många olika kategorier i en och samma smet. Det blev för rörigt för mig med en ostadig röd tråd. Det var en fin tecknad serie och så, men detta var absolut inte en serie som passade mig tyvärr. Tack för tipset dock för det var trots allting en intressant handling när man väl kom in i serien, men jag fastnade aldrig för någon utav karaktärerna vilket är något som är viktigt för mig när jag ser eller läser en serie. Men som jag har sagt tidigare, alla har olika smak och det är något posetivt tycker jag. Hur tråkigt skulle det inte vara om det endast skapades en typ av film, bok ect... Tack ännu en gång för tipset, det var kul att se vilken smak nån av er hade och ser fram emot fler förslag.   

MVH Vizoo


Anime Bilder - Love
Anime Spring Love Couple

MVH Vizoo


"Aijin wa Korosareru" Manga Recention Nr.59

Aijin wa Korosareru

Titel: Aijin wa Korosareru
Författare & Artist: Umetarou
Kapitel: 7 Stycken
Kategori: Drama, Romantik, School Life, Yaoi (Manlig Kärlek)
Länk: Klicka HÄR för att läsa. 
Mitt Betyg: 2 av 5 Stjärnor


Handling: 

Hikari är en blyg kille som i hemlighet har börjat fått känslor för sin senpai som också är en kille! När hans lärare upptäcker detta får Hikari panik. Vad kan han göra för att fortsätta hålla denna hemlighet gömd?


Min Recention: 

Jag gillar huvudrollen Hikari, men jag tyckte att seriens tempo och flyt var lite för långsamt för min smak. Jag ville dessutom få reda på mer, men så blev inte fallet. En manga för de äldre som gillar Yaoi, ett tips för dom som vill fördriva tiden lite. 


MVH Vizoo    

Svar till WickedOscar

WickedOscar:

Hej!
Jag har en liten lista på några gryma serier:
1.Canaan-rekommenderas!!!
2.Soul eater-MÅSTE SE(ni som läser)!!!
3.K-on-ganska bra!!!
4.Tengen Toppa Gurren Lagann-1...2...3 NU!!!
5.Kyouran kazoku nikki-Skit rolig!!!
6.Pani poni dash-För bra!!!
7.Lucky star-Ur bra!!!
8.Shakugan no Shana-Bra men sorglig ibland(höll nästan på att kissa på mig av sorg)!!!
9.School Rumble-missförstånd ditt och missförstån hit!!!
10..hack-Jätte bra!!!
11.Death note-Bra
12.Code Geass-NU NU BARA NU (titta)!!!
Det var min LILLA lista

Jag är en pojke i 11-års åldern som ÄLSKAR manga anime!!!!!
Bra humor har jag också.... :)


Svar:

Hej Oscar! Gud vad roligt att du kommer med så många olika tips! Blandad smak har du också, precis som jag! Ska så fort som jag får tid kolla upp alla serierna på listan som du har tipsat om. Kul att veta att en kille med humor läser min blogg, hoppas du fortsätter med det. :P


MVH Vizoo

Bilder - School life


Rezi Sakura Cherri Blossom Anime school Girl


Anime School Girls Club By tony Taka
MVH Vizoo


Svar till Anonym

Anonym:

hej! har ett super duper tips! en anime som heter school days! om du inte har sett den så rekommenderas den starkt! fast du har väl antagligen sett den... ^^ men om du har det så kan du väl recensera den så att alla andra inte som har gjort det kan njuta lika mkt!!! :)


Svar:

Hej! Tack så mycket för tipset, har faktiskt inte sett den serien än, men har hört talas om den. Ska absolut se den så fort jag får tid och skriva en recention om den! Just nu har jag väldigt lite med tid eftersom jag har haft musikalföreställningar hela veckan och studenten som närmar sig för min del med mycket plugg, men ser vädligt mycket fram emot att se serien. :) MVH Vizoo
  

Svar till Michaela

Michaela om AMV - Några fler animemusikvideos:
Hej ville bara säga att du är jätte bra på att göra animemusikvideos ;) fortsätt så ^^ jag gillar speciellt Toradora videon, den var jätte gullig med en bra låt till :D

Svar:

Hej Michaela, kul att du gillar videona som jag lägger upp på bloggen, men ville bara förklara att det inte är jag själv som har gjort dom. De videos som jag lägger upp är klipp som jag helt enkelt har hittat på youtube och vill dela med mig till er läsare. Självklart funderar jag på att klippa ihop en egen animemusikvideo en vacker dag när jag har tid och lägga upp den på bloggen. Kanske får jag den tiden under sommaren, man vet aldrig. ;P
MVH Vizoo


RSS 2.0