Sista avsked, sista tips, läs mer om Vizoo...

Hej alla läsare!

Fick lite tid över och var lite nyfiken ifall bloggen fortfarande hade kvar några läsare efter att jag slutat blogga om manga för cirka en vecka sen. Till min förvåning hade bloggen det! Blir otroligt glad, men kommer än så länge inte ta upp bloggandet om manga igen än så länge. Detta på grund av som sagt jobb, m.m. Men för er som är intresserade av att enbart läsa om mitt liv kan titta in på min nya blogg genom att klicka HÄR.

Nu undrar ni säkert hur jag har tid men den bloggen och inte den här och självklart ska jag förklara det. Denna blogg kräver ibland mycket efterforsknigar innan jag publicerar ett inlägg. Har till exempel inte hunnit läsa en mangaserie på jag vet inte hur länge. Sen skriver jag även oftast ett inlägg när jag sitter på bussen via mobilen när jag är på väg någonstans. Orsaken till varför jag delar med den här nya bloggen till er är bland annat för att jag tänkte det kunde vara till intresse för vissa eftersom jag ibland skriver om japanreleterade saker. Planerar ju som sagt att resa till Japan nästa vår och vill ju inte att ni ska missa att läsa om det äventyret när det väl kommer. Ni kan ju också kontakta mig via min nya blogg ifall ni har några frågor, m.m.     

En annan orsak till varför jag bestämmde mig för att skriva ett sista inlägg på den här bloggen är för att jag fick en kommentar/fråga av en utav mina underbara läsare och såklart vill jag svara på den innan jag rusar vidare.

Fråga: Anonym om Vizoo säger tyvärr farväl till bloggen...:

vad synd!! D: jag kommer sakna dig vizoo! hoppas du får det bra i japan om du kommer dit ^^
och snällasnällasnälla skulle du kunna ge ett sista litet avskedstips om en manga och en anime?
kram <3

Svar:

Ja, jag tycker också det är supertråkigt att jag inte har mer tid för min favoritblogg och kommer sakna alla mina läsare jättemycket! Ni har alla varit så gulliga och kommer att sakna era underbara kommentarer.

Och angående ett sista avskedstips! Såklart kan jag försöka skrapa ihop det, men har som sagt inte hunnit se eller läsa några nya serier på länge, så det får bli några utav mina gamla favoriter. 

1. Anime: "Kamikaze kaitou Jeanne", Klicka HÄR för att se anime. 
2. Anime: "Kobato", Klicka HÄR för att se anime.
3. Anime: "Noein: Mou Hitori no Kimi e", Klicka HÄR för att se anime.

1. Manga: "Another Kingdom", klicka HÄR för att läsa manga.
2. Manga: "Appel Cheek love", Klicka HÄR för att läsa manga.
3. Manga: "Anti Gravity Boy", Klicka HÄR för att läsa manga.

Det var allt för mig!
Glöm inte att titta in på min nya nya blogg genom att klicka
HÄR!

MVH Vizoo

Vizoo säger tyvärr farväl till bloggen...

Hej alla trogna kära läsare!

Som ni säkert kanske misstänker efter att ha läst titeln till detta inlägg, planerar jag tyvärr att sluta blogga helt för tillfället. Detta på grund av allt för mycket jobb. Trodde verkligen att jag skulle orka när jag väl fick ledigt, men det visade sig att den sekunden försvann väldigt snabbt. Dessutom har jag precis fått chansen att ta mig an ett extra jobb på köpet. Nu tänker ni säkert, åh herre gud vad mycket hon måste jobba, och svaret är ja. Det kommer att bli väldigt mycket jobb framöver, speciellt ifall jag verkligen blir anställd på det här extrajobbet. Jag kommer då jobba nästan varje dag och detta gör jag helt frivilligt. Jag vill ha mycket jobb just nu och ser fram emot att se mitt sparkonto växa till den summa jag behöver för att kunna flyga iväg på min drömresa till Japan.

Eftersom alla ni som läser min blogg delar min stora kärlek till anime, manga och Japan, hoppas jag att ni kan förstå och acceptera mitt beslut. Jag vet inte ifall jag kommer att börja blogga om manga igen, men en sak är säker och det lovar jag! När jag väl har nått mitt mål och flyger iväg till Japan kommer jag att blogga om det äventyret. Jag kommer förhoppningsvis resa iväg i två veckor med en kompis nästa vår, men vi får se hur det blir. Exakt när det händer är inte helt bokat än.

Om ni har några frågor är det bara att lämna en kommentar i detta inlägg, eller skicka ett mail till: 

vizoo@hotmail.se     


Tack för den här tiden ni har följt min blogg!
Många kramar från mig
 <3

MVH Vizoo


AMV - "You For Me"

Heej alla läsare!!!

Här kommer en gullig AMV som jag hittade på youtube alldeles nyss. Den har blivit klippt på ett väldigt proffsigt sätt och är fylld av olika romantiska animeserier. Var så god och njut!

Sång:

You For me by Terra Naomi

Anime:

Toradora, Kimi Ni Todoke, True Tears, Bungaku Shoujo, Angel Beats, Nodame Cantible

MVH Vizoo


Vill du resa till japan? Då ska du kolla in dessa webbsidor!

Hej alla mina underbara trogna läsare!

Gud vad jag har saknat att blogga, men det är ju självklart också roligt att få jobba ihop lite pengar till sparkontot. Det känns lite konstigt att plötsigt få lite ledighet nu när man har jobbat så mycket, men det gör mig ingenting! Nu får jag äntligen chansen att få träffa kära vänner, plugga lite på min japanska, samt mycket mer.... 

Tack för ert tålamod och här kommer mitt första inlägg efter mitt långa uppehåll!

Vill du resa till japan? Då ska du kolla in dessa webbsidor! 

Som ni säkert alla redan vet, planerar jag själv att resa till japan så fort jag har sammlat ihop tillräckligt mycket med pengar. Jag har surftat runt lite på nätet och hittade några bra sidor som jag tänkte kanske även ni kunde vara intresserade utav. 

    

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till webbsidan!
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till webbsidan!
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till webbsidan!

Det var allt från mig så länge!

MVH Vizoo


HAPPY NEW YEAR 2012!!!Gott nytt år alla glada crazymangafreaks!!!!

Som ni vet har det varit ett långt uppehåll på grund av mitt jobb och vill nu meddela att efter tisdag får jag äntligen lite ledigt!!! Jag har ju inte hunnit fått mitt jullov än så det ska bli skönt att få chansen att träffa lite kompisar, samt fixa lite saker som jag inte har hunnit med: som till exempel bloggen!!! :)

Så hej så länge och ännu en gång Gott Nytt år!!!!

MVH Vizoo


RSS 2.0