Japan Fashion - Mode för Kidz!!!

Heej alla läsare!!!

Här kommer lite Japan Fashion för barn. Jag vet att ni som läser bloggen troligtvis inte har egna barn, men kunde inte motstå att lägga upp dessa bilder. De är så söööta!!! Och kanske har någon av er nått småsyskon som behöver lite klädtips??? ;D  

Jean Pants - 252.80kr
Klicka HÄR för att köpa!Cotton Dress - 106.30kr
Klicka HÄR för att köpa!Blouse Dress - 361.80kr
Klicka HÄR för att köpa!Cotton Linne - 35.70kr
Klicka HÄR för att köpa!


MVH Vizoo


Ny bloggdesign!!!Hallå Hallå!

Igår gjorde jag ett blogglyft på min andra blogg (vizoo.blogg.se), så idag kände jag att det var dags att göra samma sak här. Färgtemat blev rött och vitt, samma färger som Japans flagga har. Ska försöka ändra färgen på min bloggs ipod när jag får tid också. Och varför inte även uppdatera lite nya låtar på musiklistan när jag ändå håller på? Ska försöka klämma in det i mitt schema och förhoppningsvis får jag det klart tills efter helgen. Nu ska jag hoppa i säng och vila mig inför den stressiga morgondagen.


Seya!

MVH Vizoo


Music - T-ara "Yayaya"
Sång:

Yayaya By T-ara

MVH Vizoo


UPDATE + Music - SPYAIR "Link it all"

Heeej alla läsare!!!

Ledsen för dålig UPDATE, men har haft mycket att göra de senaste dagarna. Har även börjat bli lite sjuk som de flesta blir nu när vintern närmar sig, men ska försöka lägga upp lite fler inlägg under morgondagen. Just nu får ni nöja er med en skön låt istället ifrån en utav mina många favorit musikgrupper, SPYAIR!
 
Sång:

Link it all By SPYAIR

MVH Vizoo


Anime - 3 Snabb tips!Anime:

Ai Yori Aoshi
Klicka HÄR för att se serien!Anime:

Clannad
Klicka HÄR för att se serien!


Anime:

Onegai Teacher
Klicka HÄR för att se serien!


MVH Vizoo


Music - f(x) "Chocolate Love"
Sång:

Chocolate Love By f(X)

MVH Vizoo


Big in Japan - Demon Kogure

Heeej alla läsare!!!

Här kommer ett klipp ifrån TV-serien "BIG IN JAPAN" (Stor i Japan). I detta program fick våra två svenskar Jens och Sebastian i uppdrag att försöka bli kända i Japan under en månad. Ett program som jag följde för några år sedan när det sändes år 2008 . I detta klipp möter dom en stor musikikon i Japan som kallar sig för "Demon Kogure". I hopp om att kanske få sammarbeta med honom, spelar de upp sin egna låt som blivit översatt till Japanska. Kommer de att lyckas?

MVH Vizoo


Music - Mai Kuraki "Sound of Rain"
Sång:

Sound of Rain By Mai Kuraki

MVH Vizoo


Japansk Mat! - How to make Skewered Tofu Dango
Någon som har ätit Dangos förut? Är väldigt nyfiken på hur det smakar. Funderar nämligen på att kanske våga prova på det här receptet. 

MVH Vizoo 


"Liberty Liberty!" Manga Recension Nr.78Titel: Liberty Liberty!
Författare & Artist: Takanaga Hinako
Kapitel: 7 Stycken
Kategori: Komedi, Yaoi/Shounen Ai (Manlig Kärlek)
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor

Handling:

Yaichi har nyss rymt ifrån sina problem i Tokyo och återvänt till sin hemstad Osaka. En kväll dricker han sig full för att sedan ramla ner i en gränd fylld av sopor. Kan hans liv bli värre? I gränden träffar han plötsligt en man som trycker upp en videokamera framför hans ansikte. Det ena leder till det andra och nästa morgon vaknar Yaichi upp i främlingens lägenhet. Tydligen råkade Yaichi av misstag ta sönder mannens videokamera när de bråkade och nu måste han betala tillbaka sin skuld.

Min Recension:

En perfekt manga för de som aldrig har läst Yaoi förut, men som gärna vill prova på. Kärlek på lagom nivå för de blyga, men kan även vara underhållande för dom som är vana Yaoi-läsare. Det är en bra handling, men hade gärna vilja läsa mer om dessa två underbara karaktärer. Manuset har ett bra flyt och tecknarstilen är helt okej. Därför får denna manga 3 stjärnor från mig!   

MVH Vizoo


Music - MASHUP/ Remix av olika låtar!

God morgon alla läsare!!

Just nu gör jag i ordnig mig och ska snart springa till bussen. Till detta lyssnar jag på en remixlåt som jag hittat på youtube  av olika låtar från Asien, bl.a. "BIGBANG", NERDHEAD", m.m. Tycker låten är riktig häftig, eller vad tycker ni?

Låtar i REMIX:

Koe wo kikasete (Instrumental) By BIGBANG
Doushite Suki nan'darou by NERDHEAD ft. Mai.K
I Believe By So'Fly
Ultimate Girls By Foxxi misQ
Last Christmas By Foxxi misQ
Long Kiss Good Bye By HALCALI
Tenjochiki (CSJH) By Here Ft. Cliff Edge


MVH Vizoo


Vizoo Tecknar! - Mer kladdBild 1:

Hälften katt, hälften man i en regnig storm.
Bild 2:

Inlåst fånge.
Bild 3:

Suprise!
Bild 4:

Sad people.
Bild 5:

Ögon & gitarrkille.
Bild 6:

MixkladdBild 7:

Kladdmix2

MVH Vizoo


Music - WISE ft.Hiroko "I loved you"

Sång:

I loved you By WISE ft. Hiroko


MVH Vizoo


Japan Fakta - Tokyo Tower!
Heej alla läsare!!!


Nu när jag har börjat lära mig japanska växer mina drömmar att åka till Japan allt större. En utav de många platser jag vill besöka är såklart Tokyo Tower! Som ni kanske kan se är dess design baserad på Effeltornet i Paris, Frankrike. Tornet är 332, 6 meter högt, vilket är 8,6 meter högre än Effeltornet. Tornet är världens största självstödjande järntorn och även Japans största konstruktion. Från skymmning till midnatt lyser tornet upp och vid speciella händelser ändras ljussättningen, som till exempel då filmen "Matrix" hade premiär, lystes tornet upp av neongröna färger.  

Året var 1950 då Japan letade efter ett monument för att markera dess globala växande ekonomiska betydelse. Effeltornet blev tillslut deras insperation och tornet byggdes 1958 av Takenaka Corporation. Kostnaden blev 2,8 miljarder Yen!!!! 

Tornet fungerar som sändningsmast för både TV och radio, men tornet är ju självklart också en turistattraktion. På första våningen finns ett akvarium med 50,000 fiskar och tredje våningen är ett vaxmuseum. Fjärde våningen kallas för "Trick art gallery". Det finns även såklart observationsvåningar där man kan beundra utsikten ut över Tokyo. Det finns två stycken var av den första ligger på 150 meters höjd och den andra, the special observatory, ligger på 240 meters höjd. Där ifrån kan man även se berget "Fuji" ifall man har tur med vädret.  

(Källa & mer fakta, Klicka HÄR!)        

    
Gud vad jag längtar att få åka dit!!! Dags att spara pengar och plugga hårt så kanske jag är där om 1-2 år? Bara jag kommer dit innan jag dör så blir jag jättelycklig.


MVH Vizoo


Music - NERDHEAD ft. Mai.K "Life is Beautiful"
Sång:

Life is Beautiful By NERDHEAD ft. Mai.K


MVH Vizoo


Music - Utada Hikaru "Goodbye Happiness"
Sång:

Goodbye Happiness By Utada Hikaru


MVH Vizoo


"Cat & Dogs" Manga Recension Nr.77
Titel: Cat & Dogs!
Författare & Artist: Fujii Mitori
Kapitel: 5 Stycken
Kategori: Romantik, Sport, Yaoi (Manlig Kärlek)
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor

Handling:

Shiba är kär i sin kendo-sempai från gymnasiet, men när han börjar på universitetet får han reda på att hans Sempai inte längre tränar kendo!? Hur kan Shiba övertala honom att börja med kendo igen? Och varför måste den irriterande Akito vara med i klubben istället?

Min Recension: 

Det var ett tag sedan jag läste Yaoi, så när jag hade läst klart den här serien ville jag genast läsa en till. Den här mangan var underhållande, men ibland kunde manuset bli lite B-klassad. Med andra ord, serien var lite förutsigbar. Trots detta tycker jag att serien är värd att läsas och jag tror att de flesta Yaoi-älskare kommer att gilla den.  
   
MVH Vizoo


Anime - 5 Snabb Tips!Anime:

Gantz
Klicka HÄR för att se serien!
Anime:

Gravitation
Klicka HÄR för att se serien!Anime:

Nodame Cantabile
Klicka HÄR för att se serien!
Anime:

One Outs
Klicka HÄR för att se serien!
Anime:

Rec
Klicka HÄR för att se serien!


MVH Vizoo


Music - CNBLUE "In My Head"
Sång:

In My Head By CNBLUE


MVH Vizoo 


Music - Yuya Matsushita "Lonely Rain"

Heej alla läsare!!!

Nyss kommit ut ur duschen efter en kort jogging runda på cirka 40 minuter. Ska snart fixa i ordning mig för att åka till stan och till detta lyssnar jag på Yuya Matsushita. Han är inte bara snygg, han har en röst som kan tillhöra en ängel. Var så god och njut!
  
Sång:

Lonely Rain By Yuya Matsushita


MVH Vizoo


Anime Bilder - Fan art - Twilight

Heeej alla läsare!!!

Har haft en lång dag, men nu är jag här igen med ett snabbt litet inlägg innan jag hoppar i säng. Den här gången tänkte jag dela med mig utav lite fan-bilder av Twilight. Vill bara påpeka att det INTE är jag själv som är konstnären till dessa bilder, jag är endast en stor beundrare som tycker att de här bilderna förtjänar att ses av fler manga älskare som kanske även gillar Twilight.

Var så god och njut! Källa, Klicka HÄR!
Källa, Klicka HÄR!
Källa, Klicka HÄR!
Källa, Klicka HÄR!

Källa, Klicka HÄR!

Källa, Klicka HÄR!
Källa, klicka HÄR!
Källa, Klicka HÄR!


MVH Vizoo


Det okända - Medium åker till Japan!
Heeej alla läsare!!!

Om ni är rädda för spöken ska ni nog INTE se detta. Hittade gammla klipp på youtube om programmet "Det Okända" från tv4+, när mediumet Jörgen Gustafsson åker till Japan för att försöka hjälpa en familj hitta deras 19 åriga försvunna dotter. Jag minns när det här programmet sändes på tv och jag satt som fastklistrad framför tv-rutan. Jättespännande program, men också väldigt sorligt. Här kommer klippen i alla fall!


Del 1/5:
Del 2/5:

Del 3/5:
 
Del 4/5:

Del 5/5:

MVH Vizoo


Music - NERDHEAD ft.Kana Nishino "Brave Heart"
Sång:

Brave Heart By NERDHEAD ft.Kana Nishino


MVH Vizoo


Music - Yuya Matsushite "Bird"

Heeej alla glada!!

Ska snart gå till bussen för att ännu en gång åka till arbetsförmedlingen, men innan jag sticker vill jag dela med mig av en mysig låt till frukosten. 
Var så god och njut! 

Sång:

Bird By Yuya Matsushita


Fakta:

Han föddes 24:e Mars 1990 (21år gammal) och kämpade för att nå sitt mål att bli artist. Efter årskurs 9:e flög han till New York och struntade i sin mammas ord om att sträva efter en "stadig framtid". Snart mötte han producenten Jin Nakamura som hjälpte honom att släppa sin första singel "foolish foolish". 2009 fick Yuya sin scendebut i musikalen "Kuroshitsuji" som butler "Sebastian", en musikal som är baserad på anime serien "Kuroshitsuji". (Klicka HÄR för att se anime!) 2010 fick hans låt "Bird" (Den här låten!!) äran att bli The Ending Theme för säsong 2 till anime serien.    

Klicka HÄR för mer fakta!


MVH Vizoo


"Koi No Uta" Manga Recension Nr.76Titel: Koi No Uta
Författare & Artist: Akira Shouko
Kapitel: 3 Stycken + Extra ONE-SHOT
Kategori: Drama, Romantik, School Life, Shoujo 
Länk: Klicka HÄR för att läsa!
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor


Handling:

Vi får följa tre tjejer som går i samma klass vars känslor reflekteras till en speciell bok med dikter. Först får vi möta Konno Sakiko som en dag ser sin favoritdikt skriven på bänken hon brukar sitta när hon väntar på bussen. Hon kan inte låta bli att skriva ner resten av dikten och snart börjar hon undra vem som verkar dela hennes intresse för poesi... I andra kapitlet möter vi den rika flickan Saijo Erina som är kär i sin barndomsvän. Och i tredje kapitlet får vi lära känna Yuuki Sachi som på utsidan verkar vara en lydig toppstudent, men i verkligeheten älskar hon att bryta mot reglerna och bestämmer sig därför för att börja dejta sin lärare! Sen har vi också ett extra kapitel med en ONE-SHOT som handlar om Hino Suzuko, dotter till en känd skådespelerska som fattar tycke för sin mycket glada bänkgranne.     


Min Recension: 

Jag älskade karaktärerna, men hade velat lära känna dom lite mer. En gullig liten serie som kan dömmas att vara tre stycken ONE-SHOTS, men tack vare att gammla karaktärer ifrån de föregående kapitel ibland dyker upp igen kan jag bortse ifrån det faktumet lite grann. Manuset har en fin rödtråd och jag rekommenderar denna manga till alla shoujo-älskare. Hoppas ni gillar den!
  
MVH Vizoo


Japan Fashion??? - Shopping Tips! - AccessorizeHeeej alla läsare!!!

Här kommer ett snabbt shopping tips! Om jag kan kalla detta för "Japan Fashion" vet jag inte, men personligen så tycker jag att en del saker av det dom säljer kan vara lite Japan-inspererat. Ni får avgöra själva.  Ni kan hitta den här affären lite överallt i stockholm, bland annat på sergelgatan vid hötorget. 
Om ni vill köpa via deras internationella webbsida kan ni Klicka HÄR! 

Här kommer lite saker som man kan köpa!:
(Priset står i dollar
Bag - $35.00
Klicka HÄR för att köpa!Baby Bear Faux Fur Trapper - $25.00
Klicka HÄR för att köpa!
Earmuff - $17.00
Klicka HÄR för att köpa!


Cap - $9.50
Klicka HÄR för att köpa!


Chunky Zig Zag Knit Bakerboy - $19.00
Klicka HÄR för att köpa!
Earmuff - $16.00
Klicka HÄR för att köpa!Gloves - $15.00
Klicka HÄR för att köpa!Panda Gloves - $12.00
Klicka HÄR för att köpa! Cosy Cable Knit Slipper Boots - $19.00
Klicka HÄR för att köpa!


MVH Vizoo


Vizoo Tecknar - Kladdmix!

Heej alla läsare!!

Nu kommer lite fler av mina egna verk. Den här gången visar jag upp lite kladdteckningar som jag bland annat har gjort på lektionen eller under en ledig minut när jag haft tråkigt. De flesta är nya, men de finns också dom som är flera år gammla. 
  Bild 1:

En katt till vänster, en alien till höger och en människa i mitten.Bild 2:

Ett halvt ansikte och fyra stycken minihuvuden.
Bild 3:

Sura gubben! Enkel, men fortfarande cool.
Bild 4:

Glad tjej!
 (Tyvärr syns håret inte så bra på grund av att skannern inte kunde uppfatta de svaga linjerna.)Bild 5:

En deprimerad tjej.
Bild 6:

Tre killar.Bild 7:

Vinden i håret på en gråtande pojke.


MVH Vizoo


South Park: Best of China VS Japan!

Heej alla läsare!!!

Idag har jag mycket att göra, men innan jag drar iväg till bussen vill jag dela med mig ett roligt klipp ifrån TV-serien "South Park" där dom skämtar lite om Kina och Japan. Brukar vanligtvis inte gilla den här serien eftersom jag tycker att de svär för mycket, men den här gången kunde jag inte låta bli att skratta.
Let the battle begin! Enjoy!


China VS Japan!
    

MVH Vizoo


Music - SEAMO "Mother"
Sång:

Mother By SEAMO


MVH Vizoo


Music - Naoto Inti Raymi "Ima No Kimi Wo Wasurenai"
Sång:

Ima No Kimi Wo Wasurenai By Naoto Inti Raymi


Fakta:

Hans riktiga namn är Naoto Nakamura och är född den 15:e Augusti 1979 (32 år gammal). Han började skriva musik när han gick andra året i gymnasiet samtidigt som han spelade fotboll i junior laget för Kashiwa Reysol
För mer fakta Klicka HÄR!


MVH Vizoo  


Lär dig Japanska!

Heeej alla läsare!!!

Ifall ni är intresserade av att lära er japanska, titta på dessa klipp jag har hittat!
Som ni nu kanske alla vet vid det här laget, har jag börjat ta japanska lektioner en gång i veckan. För att lära mig snabbare hjälper videos som dessa en verkligen!

MVH Vizoo


Music - Daichi Miura "The Answer"
Sång:

The Answer By Daichi Miura


MVH Vizoo


Anime - 5 Snabb Tips!Anime:

5 Centimeters per Second
Klicka HÄR för att se anime!
Anime:

Bamboo Blade
Klicka HÄR för att se anime!
Anime:

Final Approach
Klicka HÄR för att se anime!Anime:

Full Moon Wo Sagashite
Klicka HÄR för att se anime!Anime:

Hajime no Ippo
Klicka HÄR för att se anime!


MVH Vizoo


Japan & Sverige Parodi!

Heeej alla läsare!!

Idag har jag jobbat hårt och tjänat en liten slant. Är jättetrött i benen eftersom jag aldrig får chansen att kunna sitta på jobbet, men roligt var det i alla fall! Efter en lång dag som denna brukar jag alltid surfa runt lite på youtube och på mina favorit bloggar, m.m. Idag hittade jag två nya roliga parodier, den ena handlar om såklart Japan och den andra om Sverige. Hoppas ni får er ett gott skratt, det fick jag i alla fall. 

 

                                                    Japan Parodi:
Sverige Parodi:

MVH Vizoo


RSS 2.0