Update - Varför seg update?

Heej alla läsare!!!

Jag vet att jag inte har hunnit skriva några inlägg under den senaste veckan och vill bara förklara att detta beror på grund av jobb. Har det väldigt stressigt just nu, speciellt nu när julen närmar sig. Vill bara inte oroa er i onödan för jag har inte glömt bort er! För er som är nyfikna kommer jag tillbaka så fort jag får min lediga vecka efter nyår. Då får jag äntligen andas ut och läsa allas kommentarer ordentligt och förhoppningsvis återgår bloggen till sitt normala tempo. Ett tips för er otåliga är att läsa igenom bloggens Arkiv, jag har ju skrivit många inlägg under året. :) 

Nu måste jag tyvärr rusa, men vi syns som sagt efter nyår!

God Jul & Gott nytt år så länge!  MVH Vizoo <3  


"Lånaren Arrietty" Anime Recension Nr.19 - MovieTitel: Lånaren Arriietty (Svensk), Kari-gurashi no Arietti (Japansk)
Reggisör: Hiromasa Yonebayashi
Manusförfattare: Hayao Miyazaki, Keiko Niwa
Anime Studio: Studio Ghibli
Kategori: Fantasy 
Länk: Klicka HÄR för att boka biljetter på sf.se
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor

Handling:

Den lilla Arrietty tillhör småfolket som bor under människornas golv och i deras väggar. För att överleva lånar de saker ifrån människorna, så som mat, el, m.m. En utav lånarnas viktigaste regler är att inte bli sed av någon, men när Arrietty blir upptäckt utav den nyinflyttade pojken i huset vänds hela hennes värld upp och ner!

Min Recension:

Var och såg den här filmen på bio igår och blev helt enkelt tvungen att skriva en ny anime recension! Har sett många utav Studio Ghiblis animerade filmer, så som "Spirited Away" och "Det levande Slottet". Själv tycker jag att "Lånaren Arrietty" är en utav Studio Ghiblis bästa animerade filmer hittills och ser mycket fram emot vad de ska hitta på härnäst. Se filmen nu! Det är en mycket spännande tolkning av Mary Nortons bokserie.

Trailer (Engelsk tal): 
MVH Vizoo


Svar på fråga...

Fråga: Anonym om Svar på fråga...:

hejhej ^^ jag behöver lite tips om någon gullig anime! den ska gärna innehålla lite romantik och kanske lite drama. . .och nu när det är vinter så kanske det klan ha någoning med det och göra :D har du några tips? du kanske kan ge flera tips i fall det skulle vara så att man redan har sett den ^^

Ps. äääälskaar din blogg!

Svar:

Moshi! Moshi!

Du har frågat rätt person, jag känner till de flesta animeserier så här kommer en kort lista på några få romantiska serier. Om du vill ha fler tips kan du klicka HÄR för att läsa igenom fler av mina favorit serier.

Okej, här kommer listan på några gulliga serier. Animeserierna utspelar sig vid vissa tillfällen under julen, det är lite svårt att hitta en serie som enbart har en handling runt julen. Serierna har mycket romantik och är stor underhållning helt enkelt. Jag tror inte du kommer att bli besviken!

5 Snabbtips: Romantik, Drama, Komedi, m.m.  

* Ef a tale of memories, Klicka HÄR för att läsa mer om anime!  

* Toradora!, Klicka HÄR för att läsa mer om anime!

* Itazura Na Kiss, Klicka HÄR för att läsa mer om anime!

* Cardcapture Sakura, Klicka HÄR för att läsa mer om anime!

* Lovely Complex, Klicka HÄR för att läsa mer om anime!


Hoppas du gillar någon utav serierna jag tipsade om, Tack för din fråga!

MVH Vizoo


RSS 2.0