Svensk FAN-Video- Naruto Live Action

Hej igen!

Här har vi ännu en Fan-video,
den här gången en svensk sådan som är baserad på anime serien "Naruto". Kanske inte världens bästa teater precis, men videon är trots allt fortfarande tillräckligt underhållande för att man ska få sig ett litet skratt. Ni som har sett "Naruto" känner säkert igen vissa inslag, så som karaktärernas krafter och stridstratigier som inträffat i anime serien. Ni som inte har en aning om vilken serie jag pratar om, skäms på er för "Naruto" är en utav de mest populäraste anime serierna just nu. 

(Klicka HÄR för att se avsnitt av Naruto

(Klicka HÄR för att se avsnitt av Naruto Shippuuden, uppföljar seriern till "Naruto") 


Del 1:Del 2:
 
MVH Vizoo


Anime - Love Scenes

Snart är det alla hjärtans dag, längtar dit! Men tills dess får vi nöja oss med några underbara Love scenes istället. Kunde inte låta bli att fira lite i för väg.

MVH Vizoo


Läser just nu... "Kanashiki Koiuta"
Heeeeeej igen, här har vi nästa manga som jag håller på och läser! "Kanashiki Koiuta" heter den, också känd vid namnen; Sad Love Song; Sad Love Story; Sad Sonata; The Sad Love Story och är skriven utav Shin Ji-Sang & Geo.


Ni kan läsa mangan genom att klicka HÄR!


Handling:

Som barn blev Joon-young alltid retat på grund av att hans mamma sålde sig själv, men när han möter den blinda flickan Hae-in tänds ett ljus i hans mörka och dystra liv. De blir barndoms sweethearts, men en natt försvinner plötsligt Hae-in och hennes mamma och nu har Joon-young blivit lämnad kvar med deras gemensamma löfte om att för alltid vara tillsammans. Några år senare möter Hae-in Gun-woo, den rika sonen till en CEO. Mellan dessa tre personer börjar en stormig kärlekstriangel ta form...


MVH Vizoo

AMV - Lite blandningManga:

Kimi Ni Todoke

(Läs mangan serien genom att Klicka HÄR!)

Sång:

Never Far Behind by Aly & Aj


Anime:


5 Centimeters Per second

Sång:

Distance?????
Manga:

Kimi Ni Todoke

Sång:

Sakura Kiss by Chieko Kawabe

Anime:

Kimi Ni Todoke

Sång:

Wer bin ich by Lafee
Manga:

1000 words

(Läs mangan genom att klicka HÄR!)

Sång:

Planetes (Affertouso Ver.) by Hitomi


Manga:

Air Gear

(Läs mangan genom att klicka HÄR!)

Sång:

Syrianna
Manga:

?????

Sång:

Tell yourself by Clazziquai


MVH Vizoo


Bilder - DARK ANIME/MANGADark Anime Guy Image

Dark Anime Guy

Rainy Scene


MVH Vizoo


Läser just nu... "I Love High School"

I ♥ HS Vol.01 Ch.001: Devil's Come Back at MangaFox.com


Tjena alla crazymangafreaks!!!

På började läsa denna serie för ett tag sen, en manga som snabbt fångade mitt intresse. "I Love High School" heter den och är skriven av Yokoyama Mayumi. En lättroad historia som jag tror ni kommer att gilla. 

Handling: 

Yamoto Onidzuka var sina barndomsvänners värsta mardröm. Han var en bråkstake och en riktig retsticka som alltid orsakade problem för sina vänner, speciellt för Megu. I grundskolan blev han tvungen att flytta till en speciell sportskola och hans vänner trodde att de äntligen hade blivit fria ifrån mardrömmen, men när High School börjar kommer han tillbaka! Åter igen vänds deras värld upp och ner, men den som är mest förvirrad och nervös inför hans återkommst är Megu som fortfarande inte har kunnat glömma sin första kyss som Yamoto stal ifrån henne för så många år sedan...       


Klicka HÄR för att läsa serien!
 MVH Vizoo


Fan Video - LIVE ACTON FILM "Pokémon"
Den här FAN-videon är så rolig! Några fler som var galen i Pokémon när dom var små och fortfarande är???? Tycker faktiskt någon borde göra en riktig LIVE ACTION film om Pokémon snart, Transformsers blev ju en succsé så varför inte också Pokémon?


MVH Vizoo

"High School Debut" Manga Recention Nr.38
Titel: High School Debut (Engelska), Koukou Debut (Orginal titel, Japanska)
Författare & Artist: Kawahara Kazune
Kapitel: 52 stycken
Kategori: Komedi, Drama, Romantik, Shojo
Länk: Klicka HÄR om du vill läsa serien.   
Mitt Betyg: 5 av 5 Stjärnor


Handling:

I grundskolan var Haruna Nagashima endast intresserad av manga och baseboll, men nu när hon börjar gymmnasiet har hon bestämt sig för att satsa på kärleken! Hon har bara ett problem... Hon har INGEN aning om hur hon kan fånga killarnas uppmärksamhet och hennes försök att "piffa" till sig lite med nya kläder gör inte direkt saken bättre. Av en slump möter hon den populära killen Yoh Komiyama som skulle kunna bli en perfekt coach för att hitta en pojkvän, men han hjälper henne endast på ett villkor; Hon var absoult INTE bli kär i honom....


Min Recention: 

Den här mangan läste jag för första gången för flera år sedan, men till idag har den fortfarande inte lämnat mitt minne. En utav mina många favoriter och är ett måste att läsa! Det finns också en kort ONE-SHOT fortsättnig på den här serien vid namn "Enren Debut" (Klicka HÄR för att läsa.) Det sägs också att en Live Avction film ska släppas ut i april som är baserad på serien!!!!  (Klicka HÄR för att läsa mer om det!) 

Trailer för LIVE ACTION film:
(Premiär i April!!!! LÄNGTAR!)


MVH Vizoo


"Melodramatic Library" Manga Recention Nr.37Titel: Melodramatic Library
Författare & Artist: Mitsuki Kako
Kapitel: ONE-SHOT
Kategori: Romantik, School Life, Shojo
Länk: klicka HÄR för att läs!
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor

Handling: 

Kanae blir kär i skolans nya bibliotkarie, men snart upptäcker hon en ring på hans finger! 


Min Recention:

Den här mangan var kort, men hade en total vändpunkt som jag omöjligt kunde förutse vilket var ett STORT plus! Är superglad att jag hittade ännu en manga skriven utav Mitsuki Kako, hon lyckas alltid att skriva det bästa.

MVH Vizoo

"Suki, Tokoro ni Yori" Manga Recention Nr.36Titel: Suki, Tokoro ni Yori
Författare & Artist: Mitsuki Kako
Kapitel: 5 Stycken (ONE-SHOTS)
Kategori: Drama, Romantik, School Life, Shojo
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor

Handling:

Här har vi fem olika ONE-SHOTS, fem olika kärlekshistorier som får ens hjärta att slå lite fortare.

Nr 1;
Watase och Yoshi-kuns sista dag tillsammans innan Watase byter skola. Kommer Watase våga att erkänna att hon är kär i honom innan hon åker?

Nr 2;
Kanade Arai, den korta tjejen som blir retad för sin längd, men låter inte det förstöra hennes glada värld. Honda upptäcker snart detta dock och anser motssatsen, det är inte okej att hon ska behöva gå igenom detta. (Min favorit)

Nr 3;
Ririko Aoshima blir kär i sin lärare, kan hon lyckas fånga hans hjärta?

Nr 4;
Abe Sachi och Abe Takashi är gammla klasskamrater ifrån det förflutna med samma efternamn, det har gått några år sedan de sett varandra, men nu är Takashi tillbaka! Kan Sachi strunta i sin regel att endast dejta killar som är längre än henne? Spelar längden verkligen någon roll?

Nr 5;
Saya träffar en yngre kille på tåget varje morgon till skolan vid namn Tachi. Hennes känslor växer, men hon är osäker om han verkligen gillar henne...  


Min Recention:

Dessa gulliga historier är som små söta chokladbitar för mig. Mitsuki Kako har gjort det igen! En författare som nu har blivit min favorit inom shojo kategorin. Ett måste att läsa alla hennes verk! Klicka HÄR för att läsa alla hennes serier! 


MVH Vizoo  

Anime TrailersAnime:

Sola
Anime:

True Tears
Anime:

5 Centimeters Per Second
Anime:

Girl who leapt through Time


Här är några minnesvärda anime serier/fimer som jag tycker ni borde ta en titt på, ett måste!


MVH Vizoo


"Migite ni Juu, Hidarite ni Ai" Manga Recention Nr.35Titel: Migite ni Juu, Hidarite ni Ai
Författare & Artist: Yamamoto Kotetsuko
Kapitel: 5 Stycken
Kategori: Shounen Ai (Manlig Kärlek)
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor


Handling: 

Den nyblivna polismannen Tokida har länge drömt om att fånga frankrikes mest berömda brottsling "Fantom tjuven Jack". Men efter att ha flyttat in i sin nya lägenhet upptäcker Tokida snart att den gamla mannen som är hans hyresvärd har en mycket ovanlig hobby att klä ut sig i maskerade kläder. Denna gamle man visar sig snart vara någon som egentligen är lika ung som han själv, vilket gör honom ännu mer förvirrad när denna främling plötsligt kysser och förklarar sin kärlek till honom!  


Min Recention:

Denna kärlekshistoria kan jag läsa som "mitt mellanmål". Det är inget speciellt, men fortfarande en manga som kan vara en snabb och underhållande läsning. Det fanns även några ONE-SHOTS historier i denna volym vilket är ett plus, som lite extra grädde på glassen, men tyvärr fortfarande inte tillräckligt bra för att bli kallad "ett måste att läsa", men trots allt fortfarande värt ett försök?   Migite ni Juu, Hidarite ni Ai. Vol.01 Ch.001: Right Hand Gun, Left Hand Love at MangaFox.com


MVH Vizoo


Anime Music Video - AMV
(Här kommer en rätt häftigt video som har blivit klippt av vad jag kallar ett blivande proffs. Man känner direkt att den här videon är gjord för att försöka efterlikna de typiska musikvideos som visas på bl.a MTV idag. ME LIKE. )

Anime:

Bakemonogatari,Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan,Clannad,Full Metal Panic!,Kannagi,Kiddy Girl-and,K-ON,Lucky Star,Naruto Shippuuden,Pandora Hearts,Rosario+vampire,Shakugan no Shana,Shugo Chara!,Soul Eater,Tenge Toppa Gurren-Lagann,THe Melancholy of Haruhi Suzumiya,Toradora!,Yogurting(game)

Sång:

Cascada-evacuate the dancefloor(Nästa video är utav samma stil och nivå. Jag blir så impad av att se fan-videos som denna och har länge försökt testa på lite själv, men jag har aldrig riktigt lyckats avsluta projektet eftersom så mycket annat jämnt kommer ivägen. Om ni har några tips om en bra AMV, säg gärna till)
:P  

Anime:

munto tv, fate stay night, K-on, haruhi suzumiya, ouran host club, lucky star, naruto, kannazuki no miko, onegai twins, macross frontier, moetan, motto ojamajo doremi, nanatsuiro drops, pani pani dash, rosario to vampire , special A, shakugan no shana, steel angel kurumi, sugar sugar rune, sumomomomomo, to aru majutsu no index, shugo chara, yogurtin, full metal panic, rozen maiden.

Sång:

Lollipop by big bang & 2ne1MVH Vizoo


Bilder- anime - Angel

MVH Vizoo


Ikimono Gakari - Sakura
(Sakura by Ikimono Gakari)


Här kommer en utav mina favorit artister som sjunger låten "Sakura". Som ni kanske vet är det japanska körsbärs trädet en ständig symbol som dyker upp i de flesta anime och manga vi läser idag. Dess otroligt vackra skönhet och dess snabba sätt att dö har ofta blivit ansluten och jämnförd till ordet "dödlighet". På grund av detta har blommningen av Sakura blivit en stor symbol för inte bara Japan utan för Kina och Korea också.


Källa:
 

Wikipedia


MVH Vizoo
   


Svar på Kommentar & Frågor!

Kommentar/Fråga 1:

Ifrån Amber om Anime Bildbomb - GIRLS:

Tjoue! :'D Jag älskar anime..♥ Vart har du hittat dem bilderna ifrån? :P

Svar: Det lättaste sättet att hitta bilder på bl.a. anime-tjejer är att skriva in orden: anime + girls i sökmotorn google.  (Klicka på ordet "google" bredvid för att gå dit där jag hämtar alla mina bilder) Så mycket svårare är det inte. Jag söker efter bilden och kopierar sedan in den i ett blogginlägg eller sparar bilden på datorn beroende på vad jag vill göra med bilden.

Kommentar 2:

Ifrån Anonym om "Random Walk" Manga Recention Nr.34:

hej! jag har ett tips på en jättebra hemsida som heter : http://photobucket.com/ kolla det finns massor av bra manga bilder där!

Svar: Tack för tipset, har kollat upp sidan och håller med dig om att sidan är bra. Ska besöka sidan ofta. ;P

Tack för era fråger & Kommentarer, är superglad att ni läser bloggen och ska fortsätta jobba flitigt för både min och eran skull.  

MVH Vizoo


"Random Walk" Manga Recention Nr.34
Titel: Random Walk
Författare & Artist: Yoshizumi Wataru
Kapitel: 15 Stycken
Kategori: Drama, Romantik, School Life, Shojo, Slice of Life
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.  
Mitt Betyg: 1 av 5 Stjärnor


Handling:

En sak Yuka lärde sig utav sin far var att; "Bli kär så många gånger som helst, och bli en attraktiv kvinna." Nu går Yuka i High School och har bestämt sig för att hitta den rätta, men vägen är lång....


Min Recention:

Det är sant att vägen är lång för att hitta den rätta, men jag tyckte ändå att författaren drog ut på det hela lite alltför mycket. Efter ett tag blev det långtråkigt och man började snart önska att slutet skulle närma sig snabbare. Det var en bra berättaridé, men den väldigt ostadiga "röda tråden" fick intresset att minska. Önskar även att man kunde fått en lite bättre avtoning när man ändå hade läst nästan femton kapitel i väntan på att hon skulle finna den rätta, man vill ju se mer utav det lyckliga paret. Drama var det i alla fall mycket utav, så mycket att jag nästan fick ont i magen. (Så känner jag inför alltför många triangeldramor) Så var det värt att läsa den här mangan? Det här var andra gången jag läste den eftersom det var länge sen sist, men... nja. Som sagt alla har olika smaker och jag tycker alltid att det är bäst att man får avgöra själv om man tycker om serien eller inte, detta är bara min egna åtsikt. 


        

MVH Vizoo


Anime BILDBOMB - Blandat!!!!


 Fonds d'ecran > Galerie > VecteurMVH Vizoo


Läser just nu... "Sora Log"Heeeeeej!

Läste nyss denna underbara mangan vid namn "Sora Log" skriven av Mitsuki Kako. Har läst många utav hennes verk och detta kan nog bli ett utav hennes bästa. Inte färdigställd än, men det finns fortfarande tillräckligt många kapitel för att man ska hinna förälska sig i karaktärerna. Ett måste att läsa! Längtar tills nästa kapitel ska komma. 

Handling:

Hikaru älskar att se upp mot himlen och är medlem i astrologi-klubben. En kväll under en stjärnklar himmel träffar hon Asou-kun som snabbt fångar hennes intresse, men hans dåliga rykte får andra att ogilla att hon umgås med honom. Trots det vägrar hon att sluta träffa honom, eller rättare sagt hon kan inte sluta... Kärleken växer, men båda har ett hemligt förflutet som jagar dom. Kan det förflutna förstöra deras framtid tillsammans?

Om du också vill läsa serien, Klicka HÄR!


  

Minato Asou and Hikaru Minami (Sora Log)


MVH Vizoo


Top 5 Favorite Openings & Most Popular Anime in Japan 2009!!!

 
(Inte mina egna favorit openings, men i den här videon får man ändå ett litet smakprov på vilken anime man kanske vill se på härnäst?)


 


(I den här videon har vi de anime som sägs vara de mest populäraste i Japan 2009, ta en titt och säg vad ni tycker.)


MVH Vizoo


Ny header!!!!!
Nu är julen slut och det är dags för en ny header till bloggen med lite mer vårkänsla, detta blev resultatet. Hoppas ni gillar den, det gör jag i alla fall.


MVH Vizoo


The Melancholy of Haruhi Suzumiya - God KnowsSoundtrack ifrån anime serien "The Melancholy of Haruhi Suzumiya" - God Knows

Vill du se serien,
Klicka HÄR! 

(En utav mina favorit anime soundtracks)


MVH Vizoo 


Ikimono gakari - Uruwashiki HitoÄlskar den här låten! Har ingenting med manga att göra direkt, men om man gillar manga så kanske man också gillar japansk musik eller vad säger ni?

MVH Vizoo


BECK - Anime Soundtrack/Music video


"BECK" handlar om en kille vid namn Koyuki som genom att räddar en hund träffar gitaristen Minami och blir inblandad i hans band som strävar mot berömmelse. Här är några utav deras låter ifrån serien

och om ni vill se hela serien, 
klicka HÄR!
 

BECK - I´ve Got a feeling

BECK - FACE (Rep version)BECK - Moon on the water

(Min favorit låt ifrån serien)


MVH Vizoo


Läser just nu... "Sennen no Yuki"Tjaba tjena hallå!

Denna manga heter "Sennen no Yuki" och är skriven av Bisco Hatori. Dom som är galna i Twilight, titta hitt!!! Här har vi precis som i Twilight en liten kärlekstriangel emellan en människa, vampyr och en varulv. Jag blev snabbt hypnoteserad av denna berättelse och längtar redan otåligt tills nästa kapitel ska komma ut. Läs den!

Handling:
 

Chiyuki är en tjej med ett mycket svagt hjärta och kan dö när som helst, men en dag möter hon Touya som är en vampyr med det motsatta problemet. Touya kan leva upp till tusen år och när en vampyr fyller arton är det vanligt att ta till sig en männsklig partner att dricka blod ifrån. När Chiyuki får höra att hon kan förlänga sitt liv om han dricker hennes blod, ber hon honom att bita henne, något han vägrar att göra av någon anledning. Kan hon få honom att ändra sig?

Vill du också läsa serien, Klicka HÄR!


      

 MVH Vizoo
 


Läser just nu... "Black Bird"Hej hej igen!

En annan manga serie jag håller på och läser nu är "Black Bird" skriven av Sakurakouji Kanoko. Som i de senaste "Läser just nu..." är inte häller den här mangan färdigställd än, men hitills finns det 25 stycken kapitel publicerade just nu vad jag vet. Detta är en utav mina toppfavoriter och som jag självklart rekommenderar stort!

Handling: 

Det finns en värld av magi och myter ibland oss, men endast ett få antal kan se detta. En utav dom är Misao Harada och önskar helst att slippa kunna se alla monster som omringar henne varje dag. Allt hon vill är att ha ett normalt tonårsliv och kanske skaffa sig en pojkvän, men det visar sig snart att hon är någon som tillhör en demonisk profetia som säger att om man dricker hennes blod så får man mäktiga krafter, om man äter hennes kött blir man odödlig! Nu samlar sig demonerna ihop sig för att kriga om henne, men vid sin sida dyker Kyo upp för att beskydda henne. En Tengu - demon som verkar redan har bestämt sig för att de ska gifta sig med varandra!!!!????      

Vill du också läsa serien, Klicka HÄR!Black Bird 4

MVH Vizoo


"Tonari no Danshi" Manga Recention Nr.33Titel: Tonari no Dashi
Författare & Artist: Yokoyama Mayumi
Kapitel: ONE-SHOT
Kategori: Komedi, Romantik, Shojo
Länk: Klicka HÄR för att läsa!
Mitt betyg: 2 av 5 Stjärnor


Handling:

Satoshi och Satomi är barndomsvänner och har alltid tävlat om allting igenom åren. Julen är på väg och den här gången blir det en tävling om vem som kan få en dejt till julafton först. Det ser ljust ut för Satoshi som blir utbjuden utav en av skolans snyggaste tjejer, men kan saker och ting verkligen gå så här lätt för en vanlig kille som han? Någonting stämmer inte riktigt, men vad...?

Min Recention: 

Den var kort och bra, men förtjänar inte mer än beskrivningen "okej". En manga med lite julkänsla i luften, något som jag längtar tillbaka lite till nu när snön håller på att försvinna. Ett tips att läsa denna om ni också saknar julen.    


MVH Vizoo

Läser just nu... "17"
Hej hej igen!

Efter att ha läst alla kapitel hitills av Sakurai Machikos manga "H", blev jag väldigt nyfiken att läsa ett annat verk av denna författare. Denna manga heter "17" och är ännu bättre än den jag läste nyss!!!! Tyvärr är även denna inte färdigställd än, men jag kan vänta tålmodigt. (Vilket är ungifär ca en vecka, så skynda på hit med nästa kapitel!) Verkar vara en utav de bästa serier jag har läst på länge! 

Handling:

Shiika är en glad tjej med en pojkvän sedan fyra år tillbaka, men deras förållande är idag inte längre lika stadigt som hon skulle önska. Av en slump hamnar Shiika i samma klass som en kille vid namn Megumi. Först verkar han vara en superlycklig kille som alltid har ett leende på läpparna, men snart inser Shiika att han bär på en tung hemlighet som nästan håller på att slita sönder hans hjärta i bitar. Megumi hjälpte Shiika med hennes problem och nu blir det hennes tur att hjälpa honom, men under resans gång har en ny låga tänds i hennes hjärta. En låga av kärlek...

Om du också vill läsa serien, Klicka HÄR!
MVH Vizoo


Svar till Anonym

Tjena!!!!

Tycker det är så roligt när folk kommenterar, så tänkte svara på de få fråger jag hitills fått.


Fråga 1:

Hej vilka fina bilder :) jag undrar om du kan svara på vart du har hittat bilderna? :)

Alla bilder jag har lagt upp har jag hittat genom min älskade sökmotor google, det är lite svårt att säga exakt vilken sida jag har hittat varje bild på eftersom det är så många jag har lagt upp.

Fråga 2:


Hej vilken fin blogg du har! nu är jag lite petig här och vill påpeka att bilden längst ner föreställer faktiskt en karaktär som är 16/17 år gammal i serien kanon 2006! den är jättebra den borde du se om du gillar kärleks förhållanden och sorgliga berättelser! :)


Vad det gäller den sista "Barn" manga bilden jag lade upp för ett tag sen så har du helt rätt. Hade helt glömt bort att hon egentligen var 16 år gammal eftersom det var ett tag sen jag såg den serien. Kanske borde se om den och färska upp minnet lite, håller med dig om att det är en super bra serie.

Tack så mycket för era/dina fråger. Ställ gärna fler, jag svarar gärna!MVH Vizoo
   


Blandad manga/anime - Mowahahah

(Manga - Edward Cullen - Twilight)(Manga - Bella Swan & Edward Cullen - Twilight)(Manga - Lord of the rings)(Manga - Lord of the rings)MVH Vizoo


Läser just nu... "H"
Tjena!!! Läser just nu "H". Ja vet, roligt namn va? En manga skriven av Sakurai Machiko. Har läst alla kapitel hitills och håller nästan på att dö av längtan efter nästa kapitel. Ett måste att läsa alltså, men jag tror att detta mest kommer att intressera dom som är lite äldre. Drama, drama, drama!!! Jag är så kär i dessa karaktärer och kan inte få ro fören jag vet om detta par får varann eller inte. Detta kan ju sluta hur som helst!!!! Gwaaaaa!!!

Handling: 

När Kobayashi Shinobu byter skola blir hon snabbt dumpad av sin kille och kastar sin mobil i vattnet av illska. Personen som springer ner i vattnet och hämtar den igen visar sig snart vara hennes lärare, en åtta år äldre man som dessutom är väldigt snygg. Han röker, lämnar klassen utan förvarning och jobbar som Host på nätterna. Han var helt enkelt en person som Shinobu först ogillar, men i slut ändan inte längre kan motstå när hon upptäcker deras likheter. Kan deras relation som lärare och elev bli något mer????  

Om du vill läsa mangan, Klicka HÄR

MVH Vizoo


Zenbu, Hajimete" Manga Recention Nr. 32
Titel: Zenbu, Hajimete
Författare & Artist: Mitsuki Kako
Kapitel: 5 Stycken
Kategori: Romantik, School LIfe, Shojo
Länk: KLicka HÄR för att läsa serien.  
Mitt Betyg: 5 av 5 Stjärnor


Handling:

När Ookawa Chitose flyttar träffar hon en gammal vän som nu jobbar som lärare på hennes nya skolan. Ju längre tiden går, ju starkare växer hennes känslor för honom. Men en relation emellan en elev och lärare är svårare att hantera än vad hon hade trott. Kommer hon verkligen kunna klara av det här????

Min Recention: 

Jag gillar praktiskt taget alla den här författarens verk, men jag tycker fortfarande inte att detta är ett utav hennes bästa, men trotts allt fortfarande är detta suuuuuuuper bra!!!! Hon är grym på att skapa små gulliga kärleks relationer och ännu en gång har hon visat hur duktig hon är. Manuset! Bilderna! Allt finns där, men jag skulle fortfarande önskat (som jag ofta gör ibland) att det fanns ett lite längre slut på den här historien. Men som extra pris fanns det ju några ONE-SHOTS också i denna volym som blir ett stort plus trots allt. LÄS DENNA MANGA!!! 


MVH Vizoo


   


"Non Tea Room" Manga Recention Nr.31Titel: Non Tea Room
Författare & Artist: Shoowa
Kapitel: 5 Stycken
Kategori: Drama, Yaoi (Manlig Kärlek), School Life
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.  
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor


Handling:

Renji och Kenta är musiker och träffas tack vare att deras band umgås mycket och snabbt blir de goda vänner. En dag upptäcker Kenta vem Renji älskar och plötsligt bryr han sig inte längre om att vara någons ersättning, men dom känslorna övergår snart till kärlek och nu vet inte Kenta om han kan stå ut längre. 

Min Recention: 

Jag gillade den här serien, men jag tyckte att den var för kort. Jag ville veta mer om Renji och Kenta, det kändes inte riktigt som man fick lära känna dom tillräckligt. Ett gulligt par är dom dock och jag älskar att det är lilla Renji som vill beskydda Kenta, "kvinnan" i förhållandet så att säga.   
MVH Vizoo


Anime BILDBOM - Babies/Children


anime babyanime child


MVH Vizoo


"Katakoi no Tsuki" Manga Recention Nr.30Titel: Katakoi no Tsuki
Författare & Artist: Mitsuki Kako
Kapitel: 5 Stycken
Kategori: Drama, Romantik, Shojo, Slice of Life
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor


Handling:

Kurumi gillar Shouta, men snart inser hon att han är kär i en annan, men inte vem som helst utan deras gemansamma vän Miyako. Miyako som redan har en pojkvän, men inte någon utav den bästa sorten. Chiaki är också med i gänget och vem gillar han om inte... Hänger ni med? Hur kommer det sluta med dessa blandade känslor?

Min Recention: 

Jag får ofta ont i magen av för många kärlekstrianglar och sånt, men visst är det spännade när man inte vet vem som ska får vem. Nu listade jag ut slutet ändå rätt snabbt, men det fanns trots allt också stunder då jag tvekade och hade blandade känslor. Jag kunde inte bestämma mig om jag tyckte att de skulle få varandra eller inte, men jag blev fortfarande väldigt nöjd med slutet.   


MVH Vizoo


Anime amv - Check it out!(Titlarna på Anime serierna och låten står i slutet av videon.)
Låt:

Accidentally in Love by Counting Crows

Anime:

Kodocha
Tears of a Lamb
Love Com
Galaxy Angel
Hayate the Combat Butler
Zero no Tsukaima
Gakuen Alice
Potemayo
Fire Emblem
Bleach
11th Cat
Nanatsuiro Drops
Air
Inuyasha
Nagasarete Airantou
Fruits Basket
Vampire Knight
Naruto
Love Attack
Azumanga Daioh
Ouran High School Host Club
Girl got game
Hana-Kimi
Cardcaptor Sakura
Gentlemen's Alliance


MVH Vizoo


Anime Bildbomb - GIRLSAnime Girl Fall Cute

Buny Anime Girl Cute

MVH Vizoo


"Tonari no Shugoshin" Manga Recention Nr.29Titel: Tonari no Shugoshin
Författare & Artist: Shimaki Ako
Kapitel: 8 Stycken
Kategori: Komedi, Drama, Fantasy, Romantik, School Life, Shojo, Övernaturligt
Länk: KLicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 3 av 5 Stjärnor


Handling:

Rio bor ensam med sin lillebror och anser att det är värdelöst att förlita sig på andra. Därför tar hon hand om allting själv, men det är ett mycket svårt jobb som nästan tar död på henne. En dag köper hon ett kort av en konstig anledning som hon inte kan förstå. Detta kort är magisk och snart för den med sig en dröm om en stilig ung man vid namn Sir Lancelot som lovar att beskydda henne för varje pris. Men är detta verkligen en dröm?

Min Recention: 

Jag gillade den här serien, men jag tyckte ändå att någonting fattades. Jag är inte riktigt säker på vad, men jag skulle chansa på att det har någonting med "Den röda tråden" att göra. Kanske var serien lite föresägbar i vissa delar, men trots det tycker jag ändå att den är värd att läsa om man tycker om drömprinsar som kysser ens hand.    
MVH Vizoo


Läser just nu... "Akagami no Shirayukihime"
Just nu läser jag
manga serien "Akagami no Shirayukihime" skriven av Akizuki Sorata.

Läs serien genom att klicka HÄR.

Serien är ännu inte "Completed" så att säga, men har läst alla kapitel hittills. En utav de bästa serier jag har läst på länge och kan knappt vänta tills nästa kapitel publiceras! LÄS DEN DU MED!  

Handling:

Shirayuki var en tjej som fötts med äppelrött hår, något som fångar mångas intresse. Prinsen Raji vill ha henne som älskare, vilket får Shirayuki att snabbt fly ifrån landet eftersom hon inte vill vara någons "egodel" eller "leksak". När hon kommer över gränsen till grannlandet stöter hon på en ung man vid namn Zen, en man som skulle förändra hennes liv för alltid.Akagami no Shirayukihime Vol.02 Ch.005 at MangaFox.com
MVH Vizoo


"After Friend" Manga Recention Nr.28Titel: After Friend
Författare & Artist: Minobe Kahori
Kapitel: ONE-SHOT
Kategori: Komedi, Drama, Romentik, Shojo
Länk: Klicka HÄR för att läsa
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor


Handling:

Hur länge kan en barndomsvänskap hålla? Shirai Minori och Kitakura Kensuke har länge varit vänner, men när båda blir tonåringar vet inte Kensuke hur han kan hålla sina känslor i styr längre. Minori har ingen aning om Kensukes känslor och skaffar sig snart sin första pojkvän, men när det händer klarar Kensuke inte av att vara Minoris vän längre. Hur kommer detta sluta?

Min Recention: 

En väldigt gullig ONE-SHOT berättelse, men hade ett väldigt förutsägbart slut vilket är orsaken till varför jag känner att den inte riktigt är värd 5 Stjärnor. Är annars en manga som snabbast kan beskrivas som; "Okej". Om man har långtråkigt och vill läsa en manga snabbt innan bussen går till skolan är detta ett utmärkt val att läsa.    "Spicy Pink" Manga Recention Nr.27Titel: Spicy Pink
Författare & Artis: Yoshizumi Wataru
Kapitel: 12 Stycken
Kategori: Komedi, Drama, Josei, Romantik
Länk: KLicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 1 av 5 Stjärnor


Handling:

Sakura jobbar hårt som en Mangaartist och har ingen tid för ett förhållande, men en dag blir hon praktisk taget tvingad till en gruppdejt där hon träffar Iku. En väldigt otrevlig, men snygg plastik kirurg som rekomenderar henne att operera sig. Aldrig för har hon blivit så föremjukad, men trots det kan hon inte hjälpa sig själv att dras till honom och snart börjar dom dejta varandra. Men kan hon verkligen finna äkta kärlek med denna man som hon misstänker fortfarande är kär i sitt ex????


Min Recention:

Ja vad ska jag säga om denna Manga? Jag satt hela tiden och väntade på att en högpunkt skulle komma, men "Den röda tråden" var rätt platt och tråkig. Detsamma gäller slutet av serien, det tog slut precis som jag kände: "Okej nu börjar väll det roliga?" Men nej det tog slut istället! Det märktes snabbt att denna manga var riktad till äldre läsare. Det var många långa dialoger och hade en vardag i historien som är väldigt realistikt. Inte direkt den bästa Mangan jag har läst, men inte häller den sämsta.   
MVH VizooAMV - Manga "Love Monster" - 30 mins by T.A.T.U
Har alltid älskat den här låten
och den här musikvideon. Mangan är också en utav mina mina favoriter, men har inte hunnit skriva någon recention på den här än eftersom det var rätt länge sen jag läst serien. Lovar att det kommer en recention dock så fort jag har läst om serien igen.


Om ni vill läsa serien,
klicka HÄR    


MVH Vizoo


"SOLD OUT!" Manga Recention Nr.26Titel: SOLD OUT!
Författare & Artist: Kenjo Sakura
Kapitel: 6 Stycken
Kategori: Komedi, Romantik, Shojo
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor


Handling:

Ina vill träffa en normal pojkvän, så hon frågar sin vän om hjälp. Först går dom och shoppar nya kläder i den nya affären "Se Rejour". Där blir Ina kär i affärens Manager vid första ögonkastet och förklarar genast sin kärlek till honom. I hopp om att få lära känna honom bättre börjar hon jobba i affären, men hans hjärta skulle inte bli så lätt att vinna som hon först hade trott...

Min Recention:

Den här mangan läste jag mitt i natten igår när jag inte kunde sova. Ett perfekt sätt att få tiden att gå snabbare. Gillar karaktärerna och kunde inte sluta skratta åt Inas alla misstag. Lite kort, men totalt värd att läsa när man inte har någonting annat för sig att göra.


MVH Vizoo


AnimeBoys - Bild BOMB

Anime Guy

MVH Vizoo


Gott Nytt år! Önskar Vizoo!

Gott nytt år önskar Vizoo till alla glada manga freaks därute!
Hoppas ni alla får ett underbart nytt år med många nya minnen.


Gott nytt år!
MVH Vizoo


"Yatteraneeze!" Manga Recention Nr.25
Titel: Yatteraneeze!
Författare: Akizuki Koh
Artist: Koide Mieko
Kapitel: 22 Stycken
Kategori: Drama, Romantik, School Life, Shounen Ai/Yaoi (Manlig Kärlek)
Länk: Klicka HÄR för att läsa serien.
Mitt Betyg: 4 av 5 Stjärnor


Handling:

Fujimoto Hiroya är bland de bästa studenterna i skolan, en roll han sedan länge har tröttnat på. Han skulle lätt kunna byta sitt liv med någon som... Masaki. Hiroyas vänner skulle kalla Masaki för en "idiot" eftersom han hälldre spelar fotboll än att plugga, men Hiroya kan inte slutas lockas av Masakis fria liv och bestämmer sig tillslut att under sommarlovet ändra sin livsstil. Endast under lovet självklart! Det vill säga, det var hans plan tills han stötte på Masaki av en slump under lovet som blir hans nya lärare i "Hur man blir cool och populär". Men kan nyfärgat hår och nya kläder verkligen förändra ens insida?  


Min Recention:

Detta lilla kärlekspar är så guuuuliiiga!!!! Karaktärernas förrvirrande känslor smittade verkligen av sig, något som man hade med sig igenom hela seriens gång. Drama, Drama Drama, säger jag bara! Ett utmärkt manus och en klarröd tråd ända till slutet. Det ända jag skulle vilja kommentera är dock det plötsliga slutet. Det kändes inte riktigt som man fick en tillräckligt bra avtoning av berättelsen som gjorde att man inte blev redo att ta farväl av karaktärerna. Trots detta är serien verkligen underbar att läsa! LÄS DEN!  MVH Vizoo


RSS 2.0