Vizoo Tecknar! - Hiro

Heej alla läsare!!!

Här kommer ett inlägg om en teckning jag ritade för några år sedan. Bilden ska föreställa "Hiro" en utav mina karaktärer ifrån en mangaserie jag försökte rita när jag var cirka fjorton år gammal. Min insperation kom ifrån den berömda ninjaserien "Naruto" och nu ska jag berätta lite bakgrunds fakta om min karaktär för dom som är nyfikna och intresserade.    Hiros Historia/Handling:

Hiro föddes in i en rik familj och har en lillasyster vid namn "Hira" som är tre år yngre. En natt då Hiro endast var sju år gammal, bryter sig några män in i deras hus för att kidnappa honom och Hira. I detta kaos blev hans och Hiras föräldrar mördade.

Mannen som beodrade kidnappningen på Hiro och Hira var en ond vetenskapsman vid namn Dr.Jhon Eko som har en dröm om att skapa den ultimata krigaren inför sin kommande revolution. Han utsätter Hiro och hans syster, samt många andra barn för hemska-experiment. En utav hans många expriment ledde till att han inplanterade in en ny "monstergen" i barnens DNA.

Hira blev tilldelad DNA ifrån en svart panter och fick krafterna att springa snabbt, se i mörker, superhörsel, omänsklig vighet, m.m. Hiro fick det farligaste och mest sälsynta DNA-genen Dr.Jhon Eko hade kunnat hitta. DNA ifrån en drake!

Exprimentet på Hiro slutar i kaos. Hans kropp var inte stark nog att kunna kontrollera krafterna ifrån en drake och löper amok. Hela det hemliga labbet bräns ner till grunden och endast ett fåtal lyckades fly ifrån den nyskapade demonen. En utav dom var Dr.Jhon Eko som snabbt rymde ifrån sitt misslyckade projekt. En annan var Hira som nu despirat försökte rädda sin bror från sina nya krafter. Som tur var möter hon en ninjakrigare vid namn "Dave" som lyckligtvis råkade vara i närheten. Han hjälper Hiro att försegla sina krafter och tar med honom och Hira till sin hemby "Törnåker".  

Nu har Hiro bestämt sig för att lära sig kontrollera sina krafter för att en dag hitta Dr.Jhon Eko och hämnas för den förbannelse han och hans syster nu hade blivit tvingad att leva med. Tillsammans med sin lillasyster Hira försöker de bosätta sig i Törnåker, men det skulle visa sig bli mycket svårare än de någonsin först hade trott. De flesta av byborna fruktar dom för deras demonliknande krafter och utseende. Och snart inser de att det finns fler fiender än vänner vid deras sida även i deras nya hem...    
Hiro åt vänster (7 år gammal), Hiro år höger (15 år gammal)

Det var allt för den här gången! Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tyckte.

MVH Vizoo


Kommentarer
Postat av: Camilla

Jättekul o se dina bilder på bloggen :D fortsätt rita ;)

2011-12-29 @ 14:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0