Vizoo Tecknar! - Ny kategori + Mina första verk på bloggen!
Heej alla glada läsare!!


Nu har stunden kommit som många av er har väntat på. För ett tag sedan fyllde bloggen ett år och detta firas nu med att mina EGNA verk av manga läggs upp på bloggen, ett förslag som ni läsare har fått röstat fram. 
De teckningar jag kommer att lägga upp hamnar i den nya kategorin "Vizoo Tecknar!" och fler verk kommer att publiceras inom en snart framtid.  

I detta inlägg kommer jag att lägga upp de teckningar som jag är mest stoltas över genom årens gång och berätta lite om varje bilds historia för skojs skull, för varje bild har en historia som är värd att berättas.

Här kommer bilderna!!!
Bild 1:

Handen till höger är ritad för cirka tre år sedan en regnig dag då jag hade lite tråkigt och den andra, den till vänster ritade jag för två dagar sen när jag hittade den första teckningen av handen. Orsaken till varför jag bestämde mig för att försöka rita om handen på nytt var för att se om jag kunde kopiera den. Jag är rätt så nöjd med resultatet, men tycker fortfarande att jag behöver öva mer på skuggor, rynkor, samt att rita naglar.


 

Bild 2:

Jag vet att linjerna är lite svaga, speciellt "håret" och det är på grund av att skannern inte kunnde uppfatta de tunna linjerna som jag ritade med blyertspennan, men nästa gång jag ritar ska jag göra skarpare linjer så att det syns bättre. Jag ritade den här teckningen igår kväll inför det här inlägget. Bilden ska föreställa en kille i tonårsåldern som ser lite ledsen ut, varför han är ledsen vet jag inte riktigt. Förhoppningsvis har ingenting alltför allvarligt hänt. ;)
Bild 3:

Här kommer en bild som jag ritade för cirka två år sedan. Jag hade precis köpt speciella "mangapennor" ifrån bokhandeln och försökte öva på att rita skuggor och såklart veck i tyg som jag fortfarande tycker är otroligt svårt att rita, men jag ger inte upp så lätt!
Bild 4:

Ritade bilden samma dag som bild nummer 3, ännu ett försök att testa skuggor och mina nya pennor. Benen är lite krokiga, men det gör ingenting tycker jag. Jag är rätt nöjd med bilden ändå. :)  
Bild 5:

Ritad samma dag som bild nummer 3 och 4, men det syns nog väldigt tydligt också. Blev väldigt nöjd med den här bilden. Ansiktet ser lite konstigt ut måste jag medge, men fokuset låg som sagt mer på kropp och kläder när jag ritade den.
Bild 6:

Det jag älskar att rita mest är mangaögon! Här har vi ett enkelt exempel som jag ritade här om dagen bara för skojs skull, dock glömde jag ögonbryntet haha.  Bild 7:

En snabb teckning jag gjorde i en reklampaus medan jag satt och såg på "idol" för ett par dagar sedan. Använde en blå bläckpenna som ni kan se och bilden blev enkel, men fin. Ska föreställa en kille i tonårsåldern.
Bild 8:

Här kommer den sista bilden för den här gången! Jag ritade bilden för för flera år sedan då jag var cirka tretton år gammal om jag minns rätt. Bilden ska föreställa en utav mina huvudkaraktärer i en manga serie som jag höll på att rita under en kort period. Killen heter Kai och är lika gammal som jag var då när jag ritade bilden.


Det var alla teckningar för den här gången, men det kommer fler inom en snar framtid. Det lovar jag!

MVH Vizoo  


Kommentarer
Postat av: frida

Jag tyckte väldigt mycket om 1, 3, 4 och 5 och jag är väldigt avundsjuk för att du är bra på att rita skugor och händer! jag suger på att rita händer! TT-TT fast i alla fall så älska jag det här och tycker att det var en bra ide! ^-^

2011-09-21 @ 20:32:50
URL: http://blubbeb.blogspot.com/
Postat av: ookiku furikabutte fan!

Jag håller med frida! Du är så duktig på händer och skuggor!! (Jag är inte heller bra på det... TT.TT) och dina bilder var jättefina!! :D Men jag har en fråga! Var köpte du dina "mangapennor"? :D

2011-09-22 @ 14:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0