Läser just nu... "Hapi Mari"
Hej alla glada läsare!!!

Just nu läser jag "Hapi Mari" som är skriven av Maki Enjouji. En perfekt manga för lite äldre tjejer med en mycket underhållande story. Man får snabbt kontakt med karaktärerna och jag har skrattat mycket på vägen till sista sidan av nästan varje kapitel. Längtar efter att nästa kapitel ska komma ut, ett måste att läsa!


Handling:

Chiwa hatar män, de är dom som ligger bakom alla problemen i hennes liv. På grund av sin pappas stora skulder måste hon jobba heltid på ett kontor och extra på en nattklubb som värdinna. En kväll börjar en ny kund kräva att hon ska sluta jobba på klubben, ett gräl som slutar med att hon kastar vin i ansiktet på honom. Tack vare honom fick hon sparken ifrån nattklubben och måste nu hitta ett nytt extra jobb. Nästa dag blir hon uppkallad till sin chefs kontor (som hon tidigare aldrig har sett) för att upptäcka att han är samma man som hon kvällen innan kastat vin på!!! Först tror hon att han tänker ge henne sparken även ifrån detta jobb, men så är inte fallet. Han friar till henne!!!!!???? Men inte utav kärlek, nej! Han behöver en fru för att lyckas med sitt jobb och om hon säger "ja" så lovar han att betala hennes pappas skuld. Vad kommer att bli hennes svar???


Klicka HÄR för att läsa serien.MVH Vizoo


Kommentarer
Postat av: Nt

Kul :D Vill läsa den nu för den verkar spännande och rolig :)

2011-07-21 @ 14:13:49
Postat av: Nt

Hahahahaha, läser om den just nu och den påminner mig så himla mycket om min egen situation nuxD hahahahaha, Kan inte låta bli att gap skratta åt alltxD

2011-08-08 @ 16:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0