Music - Super Junior "It´s you"
Sång:

It´s You By Super Junior


Band Fakta:

(Från wikipedia)


Super Junior

är ett populärt sydkoreanskt pojkband bildat under SM Entertainment. Med totalt 13 medlemmar är de ett av världens största pojkband.


Medlemmarna är
Leeteuk (ledare), Heechul, Han Geng, Yesung, Kang-in, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Ryeowook, Kibum och Kyuhyun. Gruppens kinesiske medlem, Hangeng, valdes bland tretusen anmälda vid auditions anordnade i Kina 2001 av SM Entertainment. De är en av de största pojkbanden i världen. Från och med 2010 har de bara 10 aktiva medlemmar på grund av Kangins tillfälliga ledighet för obligatorisk militärtjänst och Kibums jakt på en skådespelarkarriär samt Hangengs rättegång mot SM Entertainment, vilket ledde till att han lämnade gruppen. Haneng fullföljer nu sin egen karriär i mandarinpopindustrin. Dock har de andra medlemmarna insisterat på att de tre medlemmarna (Kangin, Kibum och Hangeng) fortfarande är en del av bandet. Gruppen har också nämnt att de är väldigt ledsna över att Hangeng lämnat gruppen.


Super Junior har medverkat i och släppt 20 olika albummed varierande grader av framgång. Under de tre första åren blev de indelade i mindre grupper, som inriktats mot olika musiksmaker och publiker. Dessutom har Super Junior vunnit 7 Music Awards från M.net Asian Music Awards, 11 från Golden Disc Awards och de är den andra gruppen som vunnit Favourite Artist Korea på MTV Asia Awards efter JTL 2008."


MVH Vizoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0